Om selskapet vårt

Rengjøring kan være en rolle og vi vet at du har mange valg når du vurderer å ansette en omfattende, høy kvalitet, pålitelig rengjøringstjeneste.

About Us

Mer enn 20 års rengjøringsopplevelse

Abba Renhold AS er et fullt integrert firma for rengjøring av vaskeri, som tilbyr omfattende, høy kvalitet, pålitelige rengjøringsløsninger til kommersielle, bedrifts-, industri- og privatkunder. Vår flittige ledelse og arbeidsetikk er sentral i Cleaning Company service business filosofi og kritisk for å levere konsistente, kvalitetsrengjøringstjenester. Vi er stolte av å gjøre vår ledelse ansvarlig overfor kunden gjennom direkte tilgang og samhandling med vår administrerende direktør.

Vårt oppdrag

Formålet med å være en nasjonal markedsleder innen levering av rengjøringstjenester som gir pålitelige, kvalitets- og kostnadseffektive rengjøringsløsninger til våre kunder

Vår visjon

Vi har mer enn 50 steder i Oslo og Akershus. Alle er forpliktet til de samme felles verdiene og prinsippene.

Vårt team

Rengjøringsselskapet er en minoritetseidet bedrift med en stor gruppe spesialutdannede, dedikerte medarbeidere for å gi profesjonell service med personlig preg.

Våre verdier

Vårt mål er Din tilfredshet (selvfølgelig etter rengjøringsarbeidet). Vakt mobil fungerer døgnet rundt (24/7).

 

Som kunde skal du oppleve

Vi betjener våre kunder som om vi betjente oss selv. Vi verdsetter deres tilbakemelding og vi bruker den til å forbedre arbeidet vårt.

Miljøvennlig Oriented

Vi velger nøye de beste og mest naturlige rengjøringsprodukter som gir fantastiske resultater.

Utvidelse / vekst

Vi gjør oss kjent i samfunnet; Vi skaper langsiktige relasjoner, mens de stadig vokser. Derfor bringer vi alltid flere mennesker til å jobbe for oss.

Historien om Abba Renhold AS

Abba Renhold AS har erfaring med renhold gjennom 20 år og har bestått alle kravene til Arbeidstilsynet.

Rengjøringsselskapet er anerkjent for vårt engasjement for å betjene våre kunder mens de holder seg vennlige på miljøet. Vi har en historie med fortreffelighet og dedikasjon til våre kunder, og tilbyr profesjonelle og høykvalitets husrengjøringstjenester over hele Norge.

Hvorfor leie oss?

Velg oss på grunn av vårt rykte for excellence. I mer enn 10 år har vi fått et navn for kvalitet og kundeservice.

Med oss, din tilfredshet er garantert

Ekspertene på Abba Renhold er forpliktet til å gi grundig husrengjøring for våre verdsatte kunder landsomfattende.

Våre Bonded & Forsikring til renholderern

Vårt firma er fullt bundet og forsikret, noe som betyr at du kan ha ro i sinnet når du ansetter oss som boligrengjøringsselskap.

Våre lag Konsistenter Fullt utdannede Medarbeidere

Det betyr at hver enkelt person gjennomgår en grundig screeningprosess, og blir deretter opplært i alle aspekter av våre rengjøringstjenester.

Hus vask

Du bør kunne nyte trygghet ved å vite at hjemmet ditt er i gode hender, mens du fokuserer på ting som er viktigere for deg.

Gratis over telefonoverslagene

Rengjøring Selskaps service er nøkkelen til å holde et vakkert hjem, samtidig som du får mer tid for deg selv og de tingene du elsker mest.

Vi garanterer at vi jobber

Rengjøringsselskapet arbeider for å gi høyeste nivå av kvalitet, service og verdi til hver kunde. Hvis du ikke er fornøyd, vennligst informer oss.