Om selskapet vårt

Rengjøring kan være en rolle og vi vet at du har mange valg når du vurderer å ansette en omfattende, høy kvalitet, pålitelig rengjøringstjeneste.

Vårt oppdrag

Formålet med å være en nasjonal markedsleder innen levering av rengjøringstjenester som gir pålitelige, kvalitets- og kostnadseffektive rengjøringsløsninger til våre kunder

Vår visjon

Vi har mer enn 50 steder i Oslo og Akershus. Alle er forpliktet til de samme felles verdiene og prinsippene.

Våre verdier

Vårt mål er Din tilfredshet (selvfølgelig etter rengjøringsarbeidet). Vakt mobil fungerer døgnet rundt (24/7).

 

Som kunde skal du oppleve

Vi betjener våre kunder som om vi betjente oss selv. Vi verdsetter deres tilbakemelding og vi bruker den til å forbedre arbeidet vårt.

Miljøvennlig Oriented

Vi velger nøye de beste og mest naturlige rengjøringsprodukter som gir fantastiske resultater.

Utvidelse / vekst

Vi gjør oss kjent i samfunnet; Vi skaper langsiktige relasjoner, mens de stadig vokser. Derfor bringer vi alltid flere mennesker til å jobbe for oss.

Hvorfor leie oss?

Velg oss på grunn av vårt rykte for excellence. I mer enn 10 år har vi fått et navn for kvalitet og kundeservice.

Med oss, din tilfredshet er garantert

Ekspertene på Miljø Solutions AS  er forpliktet til å gi grundig husrengjøring for våre verdsatte kunder landsomfattende.

Våre Bonded & Forsikring til renholderern

Vårt firma er fullt bundet og forsikret, noe som betyr at du kan ha ro i sinnet når du ansetter oss som boligrengjøringsselskap.

Våre lag Konsistenter Fullt utdannede Medarbeidere

Det betyr at hver enkelt person gjennomgår en grundig screeningprosess, og blir deretter opplært i alle aspekter av våre rengjøringstjenester.

Hus vask

Du bør kunne nyte trygghet ved å vite at hjemmet ditt er i gode hender, mens du fokuserer på ting som er viktigere for deg.

Gratis over telefonoverslagene

Rengjøring Selskaps service er nøkkelen til å holde et vakkert hjem, samtidig som du får mer tid for deg selv og de tingene du elsker mest.

Vi garanterer at vi jobber

Rengjøringsselskapet arbeider for å gi høyeste nivå av kvalitet, service og verdi til hver kunde. Hvis du ikke er fornøyd, vennligst informer oss.